topbar

Hírek

A Top Model of the World Hungary licence tulajdonosa, Fásy Ádám is megérkezett Egyiptomba, ahol javában tart a világverseny felkészítő tábora.

Fasyadam egyiptomban01

Fásy Ádám Egyiptomban szurkol a magyar versenyzőért, Melindáért

Elkísérte őt az extravagáns énekes, Varga Viktor, akivel a helyszínen szurkolnak a magyar résztvevő, Frankó Melinda sikeréért.

Fasyadam egyiptomban02Fásy Ádám főnökként, Varga Viktor indiánként pózolt

 Fasyadam egyiptomban05

Fásy Ádám, Detlef Tursies és Varga Viktor

Fásy Ádám elmondása szerint Melinda jól érzi magát, a rengeteg felkészülésnek köszönhetően eddig jól veszi az akadályokat és szépen helytáll a nemzetközi mezőnyben.

,,Izgatottan várom az idei versenyt. Nagyon erős a mezőny, eddig szebbnél szebb jelöltekkel találkoztunk, de mint köztudott a magyar hölgyek a legszebbek és bízom benne, hogy Melinda is sikerrel zárja az idei világversenyt. A szervezők gondoskodnak róla, hogy a lányok egy percre se unatkozzanak, csodálatos környezetben készülnek, a színpadi mozgás és a koreográfiák tanulása illetve a forgatások és fotózások mellett, minden napra jut egy kis kikapcsolódás is” – mondta a szépségguru.

 

Fasyadam egyiptomban03

Fásy Ádám a Top Model of the World szervezője, Erkan Demir társaságában

Fasyadam egyiptomban04

Fásy Ádám az orosz versenyzővel

A Magyarok Világszépe szépségverseny II. udvarhölgyének, a 22 éves makói lánynak első Európán kívüli utazása ez a mostani, így Fásy Ádám jelenléte nagy biztonságot és önbizalmat ad a magyar szépségnek a verseny további részére, illetve a március 5-én a hurghadai Meraki Resortban megrendezendő fináléra.

Forrás: Blikk


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva