topbar

Hírek

Budapest — Tizenöt évig volt Fásy Ádám (68) főnöke az az ember, aki az előző elnökválasztáson örökre megváltoztatta az amerikai politikát. Donald Trump (74) amerikai elnök volt ugyanis a Miss Universe szépségkirálynő-választás tulajdonosa, amelynek magyar licencét 1991-től Fásy birtokolta. Emiatt a műsorvezető és az akkor még az üzleti birodalmát építő Trump rendszeresen találkoztak.

Trump és Fásy kézfogója; Ádám szerint lehet, hogy az elnök még ma is megismerné.

– Nekem a főnököm volt 15 évig, és nagyon szerettem őt. Ez nagyon egyszerű: ő egy üzletember, és aki mindig becsülettel befizette a licencdíjat a szépségkirálynő-választásra, azt tisztelte. Azt például kevesen tudják, hogy a házvezetőnője és a sofőrje is magyar volt – árulta el Fásy Ádám a honlapunkon látható Blikk + Győző e heti adásában a műsorvezető, Szabó Győző (50) legnagyobb ámulatára.

Persze, nem lehetett elkerülni, hogy szó essen a partikról, ám Fásy szerint azokon, amelyekre ő is meg volt hívva, minden fegyelmezetten zajlott. Nyoma sem volt a durva buliknak, amelyekről mostanában oly sok szó esik az amerikai médiában.


– Amikor a baráti körét meghívta, az nagyon elegáns volt, és biztos, hogy egy halandó embernek oda bekerülni nagy dolog volt, számomra is az volt! Nagyon kedves emlékek ezek – vallotta be Fásy, aki nagy csodálója Trumpnak, a politikában is győztesnek tartja.

– Donald Trump nagyon jó fej. Az előző választásnál engem kinevetett mindenki, mert megmondtam előre, Donald Trump lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Én tudtam, mert ő egy olyan egyéniség, aki ha elindul, akkor nyer – vélte a magyar mulatóssztár, aki bízik abban, hogy ha most találkozna Trumppal, az elnök akkor is megismerné.

– Sokszor találkoztam vele, lehet, hogy megismerne, benne van a pakliban. Azt gondolom róla, hogy ő egy nagyon jó ember és nagyon tehetséges. Egy ekkora államban ugyanis nem lehet pénzzel megvenni a választókat, valami pluszt kell tenni – jelentette ki Fásy Ádám.
Hazai sztároknak főzött

Fásy Ádám eddigi élete során számos nagy sztárt mondhatott a barátjának. Jóban volt például Zámbó Zimmyvel, akivel utoljára az énekes tragikus halála előtti napon találkozott, együtt szilvesztereztek ugyanis. De jóban volt Máté Péterrel is: Fásy szakácsként rendszeresen elkészítette a legendás énekes kedvenc ételét, a libamájas bélszínt.

Forrás: Blikk

 


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva