topbar

Hírek

Az elmúlt hétvégén Gasztrofesztivállal egybekötve  került megrendezésre a Falunapi programok Dégen, ahová évek óta visszajáró vendég a Zeneexpressz csapata.

Fásy Ádám és a Digitál együttes  ( fotó: Havel Gábor)

Több, mint 10 éve, hogy először a Medvehagyma fesztiválra meghívást kapott Fásy Ádám sztárvendégeivel és azóta rendhagyóan minden évben szórakoztatták a helyi és környező falukból, városokból érkezőket. Idén már háromnapos rendezvény szórakoztatta a település lakosságát, rengeteg ingyenes programmal várták az odalátogatókat, volt felnőtt és gyermek foci, motoros találkozó, zenei programok, helyi néptánccsoportok bemutatója és idén kézműves és kirakodó vásárral is bővült a látnivalók sora.

Hazajár Dégre Fásy Ádám és a Zeneexpressz ( fotó: Havel Gábor)

A szombati napon a főzőverseny zsűrijében helyet foglalt Dég polgármester asszonya, Gárdonyi Sándorné valamit a zsűri elnökeként a Blikk séfje és a Zeneexpressz házigazdája, Fásy Ádám is. Az idei évben 15 csapat főzött csirkepaprikást, illetve sertéspörköltet, érkeztek Zámolyról, Pestről is, de főzött a helyi háziorvos, sőt az Enyingi Járási Hivatal csapata is. Az önkormányzat csapatonként 6 kiló húst biztosított a versenyzőknek. Csirkepaprikás kategóriában a Zámolyi kézművesek, sertés pörköltet készítők között a Zámolyi ügyes kezek végeztek az első helyen, de mindenki kapott díjat. 

A Tények Plusz riportja

Hódi Richárd a Tények Plusz riportere Tóth Andival és Fásy Ádámmal

Tóth Andi a Zeneexpressz színpadán

Tóth Andi

Bódi Csabi

Délután 4 órától a Zeneexpressz csapata vette át a szórakoztatás jogát és egy fergeteges sztárparádéval kedveskedtek a jelenlévőknek. A műsorban Fásy Ádám vezetésével színpadra léptek: Fásy Zsüliett, Tóth Andi, Bódi Csabi és a Digitál együttes.

Forrás: feol.hu

 


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva