topbar

Hírek

Fásy Ádám életmentő szívműtétje óta otthonában pihen. Barátai, kollégái egyöntetűen aggódnak a producerért, sőt különösen meghatotta, amikor Orbán Viktortól kapott levelét kézhez vette. Személyesen most nincs rá lehetőség megköszönni, így írásban fejezte ki háláját a jókívánságért.

Fásy Ádám infarktusa miatt május 7-én esett át életmentő szívműtétjén. Bár mindig gyógyszerellenes volt, most el kell fogadnia, hogy csak a pirulák segítségével maradhat életben. Hetek óta otthonában lábadozik, sokat pihen, és bár még szokja a gyógyszerek hatásait, a visszatérésen gondolkodik. Bízik benne, hogy néhány hónapos rehabilitáció után újra dolgozhat.

Orbán Viktor és Fásy Ádám

Az elmúlt időszakban rengeteg szívmelengető üzenetet, telefonhívást kapott, mégis az lepte meg leginkább, amikor a postán a miniszterelnöktől érkezett levele, melyben mielőbbi felépülést kívánt a műsorvezetőnek.

A Borsnak mesélt arról, milyen érzésekkel töltötte el Orbán Viktor gesztusa.

Orbán Vikor levele Fásy Ádámhoz


– Expressz ajánlottan, postai úton kaptam a levelet. Amikor láttam a feladót, és hogy nekem van címezve, nagyon meglepődtem. Kibontottam, és elérzékenyültem, hiszen nem minden nap történik meg, hogy a miniszterelnöktől levele érkezik az embernek – kezdte Fásy Ádám.


Könnyeket fakasztó volt, amiket olvastam, és gyógyír a lelkemnek, hiszen Orbán Viktornak rengeteg feladata, munkája van, jóleső érzés, hogy odafigyel egy egyszerű emberre. Nagy tiszteletem felé, szavakba nem tudom önteni érzéseimet ezért a kedves gesztusért.


A műsorvezető számára nem volt kérdés, hogy levélben köszönje meg a miniszterelnök jókívánságait. A válasz már meg is született, még a tegnapi nap folyamán postára került.

Fásy Ádám köszönőlevele a miniszterelnökhöz


– Volt szerencsém személyesen is találkozni Orbán Viktorra, és bár most személyesen nem tudom neki megköszönni, ezért levélben teszem.
 

Az én életemben egy tragédia, ami történt. De tudom, hogy rengeteg ember szeret, és ez nagyban hozzásegít, hogy átlendüljek a nehézségeken. Amikor megüti az embert a halál szele, másképp kezd el gondolkodni.


Ilyenre nem lehet fölkészülni. Ez figyelmeztetés a sorstól, semmi sem olyan, mint amilyen korábban volt, másfelé tereli az embert. Át kell gondolni, hogyan éljem tovább az életemet. Rengeteg feladat vár ránk, rendbe kell jönnöm egy pár hónapon belül – jelentette ki.

Fásy Ádám mindent megtesz azért, hogy mielőbb visszanyerje energiáját, ezért lassú léptékkel ugyan, de már a mozgáshoz is visszatért.

– Nagyon óvatosan, ismét elkezdtem otthon az ellipszis tréneren edzeni, utána egy kicsit biciklizek, így lassan visszaállok a régi kerékvágásba.

Forrás: Bors


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva