topbar

Hírek

Nem hiszi el, mit népszerűsített Fásy Ádám Tiszacsegén

A Blikk séfjeként Fásy Ádám is ott volt a megnyitón, aki elkötelezett híve a halfogyasztás népszerűsítésének.

Világszínvonalú fogások Tiszacsegén

Csehy András Fásy Ádámtól és Szalai Duda Jánostól, a Tiszacsegei Halászcsárda üzletvezetőjétől kapott ma reggel egészséges és finom recepteket a halételek elkészítéséhez.

Fásy Ádám még találkozott Jimmyvel annak halála előtt: „Semmi nem utalt a közelgő tragédiára”

Sokat küzdött az elismerésért Zámbó Jimmy, és sokat panaszkodott bizalmasainak, hogy a művészek elitje, a szakma lenézi.

Újabb magyar lányért szurkolhatunk!

A Magyarok Világszépe első udvarhölgye néhány nap múlva Egyiptomba utazik a Top Model of the World versenyre.

A magyar nők a legszebbek – és ez már nemcsak közhely, hanem tény!

Mikó Fanni (22) nyerte el a Miss Intercontinental koronáját. Fásy Ádám (67) szépségversenye, a Magyarok világszépe jelentette számára a belépőt a nemzetközi megméretésre, ahol történelmet írt, hiszen ilyen rangos viadalon honfitársunk még nem nyert.

Mesés adományt kaptak az orosházi óvodások!

Fásy Ádám a Magyarok Világszépe szépségverseny tulajdonosa az elmúlt évekhez hasonlóan idén is útjára indította karitatív vonatát. A királynővel, Mikó Fannival karöltve nagyértékű ajándékkal kerekedett fel Orosházára, hogy megörvendeztesse az önkormányzati óvodák gyermekeit, hiszen az ünnepek közeledtével még fontosabb, hogy mosoly üljön a kicsik arcára.

Fásy Ádám hamisítatlan békési disznótorosa

A szombaton megrendezésre kerülő XI. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny kapcsán Fásy Ádám ma reggel a Mokka vendége volt.

Különleges szépségversenyen képviseli hazánkat Senánszky Flóra

A Mokkában telefonon kapcsolták Flórát, aki a Kuala Lumpur melletti szigeten készül fel a versenyre, a stúdióban pedig Fásy Ádám, a Magyarok Világszépe főszervezője beszélgetett a műsorvezetőkkel.

Fásy Ádám szerint generációkat hoz össze a Csabai Kolbászfesztivál

A Mokka vendége Fásy Ádám volt, aki a tökéletes kolbász elkészítési módjáról beszélt.

Fásy Ádám együtt főzött a kisszállási tanulókkal

Egy pályázat keretein belül a kisszállási Sallai István Általános Iskola tanulói péntek délelőtt Fásy Ádám mesterszakács, műsorvezető segítségével főztek az egészséges táplálkozás jegyében.

Gigantikus Fásy Mulató!

Szuper volt a hangulat a megyeszékhely szívében, Nyíregyházán.

Ezt aztán jól kifőzték Tiszacsegén!

Az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiváljává nőtte ki magát a helyi harcsapaprikás-főző verseny.

Hajmeresztő mutatványok a Magyarok Világszépe szépségverseny fináléjában

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Magyarok Világszépe Fináléja egy fergeteges gálaműsor keretén belül Budapesten. A Mokkában Fásy Ádám és Steingruber Gerald a verseny részleteiről beszéltek Kadlecsek Krisztiánnal.

Fásy Ádám Tarlós Istvánt támogatja

Berki Krisztiánnal csupán szimpatizálok, mivel az ellenzéki jelöltek közül ő az egyedüli figyelemreméltó egyéniség, de ettől függetlenül Orbán Viktor-párti vagyok, és természetesen szavazatommal a Fidesz-KDNP jelöltjét, Tarlós Istvánt fogom támogatni - mondta Fásy Ádám zenész az Origónak.

Praktikus tanácsok a hosszú hétvégi ebédhez

Fásy Ádám is nagy erőkkel készül a négynapos ünnepre, aki egy nagy bevásárlás közepette megosztotta Mokka nézőivel, hogy ő ilyenkor milyen alapanyagokat szeret felhasználni a konyhában.

Tízezer ember evett halászlét

Hatezer adag halászlét és négyezer sült pontypatkót készítettek a XII. Tiszacsegei Halászléfesztiválon, ahová több tízezer ember érkezik évről évre, az ország minden pontjáról azért, hogy megkóstolják a speciális recept alapján készülő finomságokat.

Fásy Ádám elárulta a tiszai halászlé titkos receptjét

A Mokka stábja élőben jelentkezett be Tiszacsegéről.

Fotókon Fásy Ádám és felesége, Marika.

Fásy Ádám és 20 évvel fiatalabb felesége - Marika igazi szőke szépség

Ezért nagy kedvenc a paprikás krumpli

Fásy Ádám és dr. Bajkai István országgyűlési képviselő a Mokka vendégei voltak. Dr. Bajkai Istvántól megtudhattuk, hogy egyik kedvenc nyári étele a paprikás krumpli. Ez alkalommal Fásy Ádámmal készítette el, aki elárulta, hogyan is készül az étel a békési hagyományoknak megfelelően!

Izgalmas ízek a Távol-Keletről

Fásy Ádám filippínó konyhaművészetet tanul!

Fásy Ádám királynőt keres

Idén sem maradunk koronázás nélkül, kezdődik a válogatás a Magyarok Világszépe versenyre!

Irány Tolnanémedi!

Fásy Ádám és csapata már visszajáró vendég a Tolnanémedi Majálison.

Medvehagymás reggeli Fásy Ádám módra

Fásy Ádám gasztronómiai tudása ismét lenyűgözte a Mokka műsorvezetőit, ugyanis egy igazán ínycsiklandozó medvehagymás reggelit varázsolt az asztalra.

19 ÉVE DÜBÖRÖG A ZENEEXPRESSZ!

Zsüliettel a Mokka vendégei voltunk.

Felesége öltözteti Fásy Ádámot

Fásy Ádámék szerelmének nem jósoltak hosszú életet. Marika azonban huszonhét éve kitart imádott férje mellett. A zenész nélküle elveszett ember lenne.

Emlékezetes hétvége Nyíregyházán és Túrkevén

Az év ezen időszakának meghatározói a disznóvágások. Az ehhez kapcsolódó hagyományok megőrzésének jegyében került megrendezésre a XIII. Kevi Böllértalálkozó és a XVIII. Nemzetközi Böllérfesztivál is, melyeken a jó hangulatról a Zeneexpressz csapata gondoskodott!

Nagy döntést hoztak: Zsüliett miatt válik ketté a Fásy család

Fásy Ádám kettéosztotta a családi vállalkozást, így egyszerre két rendezvényen is részt tudnak venni. A zenész bízik lánya rutinosságában, ezért Zsüliett a nyíregyházi Böllérfesztivált már egyedül fogja vezetni.

Koronát kapott a Sexy Lady!

Fergeteges bulin köszöntötte Fásy Ádám Marcellinát.

Így még nem láttátok Fásy Ádámot!

Egy 1985-ös kép látott napvilágot a Zeneexpressz házigazdájáról.

Ezt árulta el Fásy Ádámról lánya, Zsüliett

A Fásy családnál a karácsony mindig a meghittségről szól, így Ádám ilyenkor egy igazi konyhatündér,ezért nem is meglepő, hogy tavaly halászlevet kért Zsüliett az édesapjától. Hogy idén mi kerül a karácsonyi asztalukra, arról Fásy Ádámot és Fásy Zsüliettet kérdezték a Mokka műsorvezetői.

El­árulta tit­kát: Szí­vé­vel ke­rült kór­házba Fásy Ádám

Fásy Ádám túl sokat vál­lat, ezért lett vá­rat­la­nul rosszul. Az éne­kest kór­házba vit­ték, ahol tel­jes ki­vizs­gá­lá­son esett át.

Munkakapcsolatnak indult, de több lett belőle

Kezdetben fesztiválokon találkozott Fásy Ádám és Tamás Gábor, majd a közös munka és kölcsönös tisztelet összekovácsolta őket, barátok lettek. Ádám mondhatni rajongója Gábor zenei stílusának, és a Mokkában meglepte őt, ahol november végi, a szülővárosában megrendezendő koncertjéről is szó esett.

Rászorulókon segít Fásy Ádám és a Magyarok Világszépe, Muszka Gréta

Nélkülöző nagycsaládosokon és gyerekeken segít a Magyarok Világszépe, Muszka Gréta. A jótékonysági rendezvényt Fásy Ádámmal és dr. Bajkai István országgyűlési képviselővel közösen álmodták meg, melyről most a Mokka adásában meséltek bővebben.

Ilyen menüvel készül Fásy Ádám a Karácsonyra

Halászlé, töltött káposzta - ilyen és ehhez hasonló, magyaros ételekkel várja majd a karácsonyt Fásy Ádám és családja. Ádámot Fuchs Ricsi kísérte el beszerző körútjára a Klauzál téri piacra, ahol arról is beszélgettek, hogy az elődeihez hasonlóan, a Buliparádé 3 is dupla platinalemez lett.

Fásy Ádám elárulta, Rómában meglátogatja Terence Hillt

Visszatér szülővárosába Fásy Ádám! A Zeneexpressz házigazdája gigantikus műsort ígér a gyomai Disznótoros és Böllérpálinka Versenyre a látogatóknak. A részletekről a Zenebutik műsorvezetője a Mokkában számolt be, valamint azt is elárulta, hogy főzni szeretne Terence Hillnek, amikor ellátogat Olaszországba.

Fásy Ádám és Zsüliett a Pénzt vagy éveket című műsorban

Új vetélkedő a TV2-n, ahol Fásy Ádám és Zsüliett száll harcba a 10 millió forintért!

A jó csabai kolbász titka egy jó pálinka

A Békés megyei születésű Fásy Ádám már régóta birtokában van a jó csabai kolbász titkának, hiszen már 20 éve gyúr barátaival a világ legnagyobb kolbásztöltő fesztiválján, ahol már több díjat is bezsebeltek. Ádám büszke lokálpatriótaként elmondta, mindig meghatódik, hogy ilyen étket hoztak létre szülőhelyén. A Zeneexpressz műsorvezetője arról is beszélt, hogyan készül a világágversenyre Muszka Gréta, a Magyarok Világszépe győztese.

Ez Fásy Ádám fenséges harcsapaprikásának a titka!

Sűrű nyarat tudhat maga mögött Fásy Ádám, erről mesélt a Mokka stúdiójában, miközben múltkori ígéretét betartva, megfőzött egy igazi Fásy-féle harcsapaprikást, aminek ráadásul még a titkát is elárulta.

Szenes Andrea meglepő családi titokról rántotta le a leplet Fásy Ádám társaságában

Az előző albumok nagy sikerére való tekintettel itt a Buliparádé 3! A sorozat előző két része is hatalmas sikernek örvendett, így nem csoda, hogy jön az újabb CD. Az albumon többnyire a slágergyáros Szenes Iván slágerei fognak felcsendülni.

Megható vallomás: Imádja szüleit Fásy Zsüliett

Addig kell a szeretteinkkel együtt lenni, míg van rá lehetőség – fogalmazott a Mokkában Fásy Zsüliett, aki elárulta, a mai napig sokszor nyaral együtt a családjával. Édesapjával, Fásy Ádámmal a gyermekkori élményeiről meséltek, akkortájt rengeteg időt töltöttek a Velencei-tó partján.

18 éves a Zeneexpressz: Fásy Ádám sztárokkal ünnepel

Április 7-én egésznapos rendezvényen, sztárfellépőkkel ünneplik a Zeneexpressz 18. születésnapját a budapesti Klauzál téren. A műsor atyja, ...

Fásy Ádám elárulta, milyen finomságok kerülnek húsvétkor a családi asztalra

A piacokon és az üzletekben már javában elkezdődött a húsvéti roham a sonkákért. Fásy Ádám és Bajkai István Erzsébet- és Terézváros ...

Fásy Zsüliett olyat tett élő adásban, amire Fásy Ádám nem számított

Március 23-án ünnepli születésnapját a Zenebutik műsorvezetője, akit lánya, Zsüliett élő adásban lepett meg egy születésnapi videóval, ...

Fásy Ádám előadott egy részletet a romantikus dalból, amit a feleségének írt

A Zeneexpressz műsorvezetője hatalmas bulival, a legnagyobb mulatóssztárokkal és a családjával ünnepelte meg, hogy a legutóbbi lemeze is ...

Hagyományos húsvét Fásy-módra

A húsvét hétfő a Fásy családban is különleges nap. Ádám és Zsüliett rendszeresen főz együtt, ami ilyenkor sincs másképp. De hogy pontosan ...

Fásy Ádám számára megtisztelő, hogy tehetségeire mások is felfigyelnek

Fásy Ádám megdöbbenve értesült arról, hogy a tehetségkutató műsorából csábítanák el a jelentkezőket az egyik hazai tehetségkutatóba. Ádám ...

A népszerű mulatós király szemhéj-korrekción esett át.

Fásy Ádám látása az elmúlt két évben rohamosan romlott, ami egyéb komoly panaszokat is okoz. Esténként könnyezett, és feje is gyakran megfájdult. Fásyék nagyon féltek, hogy visszafordíthatatlanul tovább romlik Ádám látása, ezért a műtét mellett döntöttek.

Claudiának nagyon bejött Fásy Ádám spenótja

A Hal a tortán műsorban Fásy Ádám kitett magáért: 14 fogásos vacsorával várta vendégeit!


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Zeneexpressz | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
footerfacebook footer insta

 

fasyadam.hu © Minden jog fenntartva